Toimistotila

Toimistotilojen valinta on tärkeä prosessi yrityksen liiketoiminnassa. Erityisesti millaiseen toimistoon yritys päätyy, voi vaikuttaa suuresti myös sen julkisuuskuvaan. Esimerkiksi persoonallisen toimiston avulla yritys voi hankkia itselleen julkisuutta ja samalla saada tuke brändille. Myös tuottavuus lisääntyy, kun toimisto on mukava ja viihtyisä, sellainen jossa työntekijöiden mukava työskennellä ja se tukee kaikin tavoin työn onnistumista. Omaa persoonallista toimistoa voi tuoda esiin esimerkiksi sosiaalisen median avulla, jossa voi julkaista viestejä ja kuvia yrityksen toimistoratkaisuista. Jos toimistossa on käytetty hyväksi luovuutta ja persoonallisuutta, se kiinnittää varmasti myös työntekijöiden huomion. Inspiroiva sisustus erottaa yrityksen monesta muusta saman alan yrityksestä ja voi olla ratkaiseva tekijä positiivisen työnantajakuvan luomisessa. Osaavien työntekijöiden hankkiminen voi olla helpompaa hyvien ja persoonallisten työskentelytilojen avulla, erityisesti hyvin kilpailuilla toimialoilla.

Toimistotila inspiroi

Toimiston tilojen osuutta työntekijöiden luovuuden lisäämisessä ja tuottavuuden kasvattamisessa ei kannata vähätellä. Toimitilat vaikuttavat paljon työskentelyilmapiiriin, suorituskykyyn ja tätä kautta myös työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin. Hyvillä toimistotiloilla saadaan esiin myös työntekijöiden parhaat puolet ja ne lisäävät luovuutta ja hyviä ideoita. Myös yhteisöllisyys ja yhteishenki kasvaa, mikäli toimistotiloissa on huomioitu myös työntekijöiden yhteiset hetket. Tilat, joissa työntekijät voivat syödä lounasta yhdessä ja viettää kahvitaukoja, tukevat mukavan työskentelyilmapiirin syntymistä. Tilojen tulisi kannustaa työntekijöitä verkostoitumaan toistensa kanssa ja samalla ne parantavat työilmapiiriä.

Yhteiset tilat tukevat myös työskentelyä tiimeissä ja mahdollistavat ajan vieton myös työhön välittömästi liittymättömissä asioissa. Erityisesti työpaikoissa, joissa vaalitaan innovatiivisuutta, on tärkeää, että työntekijöillä on mahdollisuus käydä keskusteluja ja vaihtaa ideoita toistensa kanssa. Erilaisia ideatyöpajoja ei tarvitse erikseen järjestää neuvottelutiloissa, vaan ideat voivat syntyä myös vapaamuotoisissa keskusteluissa, joita työntekijät voivat käydä toistensa kanssa milloin vain toimiston tiloissa.

Luo hakuvahti toimistotiloille

Toimistotiloja vuokrattaessa kannattaa varmistaa, että tilat soveltuvat yrityksen tarpeisiin ja jos niin ei ole, budjettiin kannattaa varata rahaa niiden muokkaamisen. Vuokrasopimuksen tulisi myös sallia toimistotilojen muokkaamisen yrityksen tarpeiden mukaan. Toimistotiloja voi kätevästi etsiä MatchOfficen sivuilta, jossa on tarjolla paljon erilaisia toimistotiloja ympäri Suomen. Rajaamalla sivun hakua, voi etsiä juuri tietyn suuruisia toimistotiloja tietyiltä alueilta. Sivustolla on myös toimistovahti, johon voit syöttää hakukriteerisi ja sivusto lähettää sinulle aina sähköpostia, kun hakuehtoisi sopivia ehdokkaita on tarjolla. Toimistotiloja löytyy kaiken kokoisille yrityksille aina pienistä yhden ja kahden hengen neuvottelutiloista isompiin kokonaisuuksiin. Toimistotilojen hinnat ovat korkeimmat pääkaupunkiseudulla, mutta muista kaupungeista niitä on saatavilla jo suhteellisen edullisesti. Monet kaupungit ovat alkaneet panostamaan toimistotiloihin ja muokkaamaan tyhjiä liiketiloja yritysten käyttöön. MatchOfficen kautta vapaiden toimistojen etsiminen on täysin maksutonta. Se on myös erittäin helppoa ja mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, MatchOfficesta neuvotaan sinua mielellään. Jos haluat lisätietoja, enemmän aiheesta löydät MatchOfficen sivuilta, lue lisää.