Kodin tuotteet netistä

Hobby Hall on kotimainen verkkokauppa, josta saa monipuolisesti niin vaatteita, elektroniikkaa kuin kodin tuotteitakin. Monet varmasti muistavat vielä Hobby Hallin kuvaston, joka tuli postitse vielä muutama vuosi sitten kotiin kannettuna. Monet tilasivat kuvaston kautta tuotteita kätevästi osamaksulla. Nykyisin tuo paperinen kuvasto on poistunut, mutta Hobby Hallin toiminta jatkuu verkkokaupan kautta.

Kodin tuotteet netistä

Hobby Hall on tullut erityisen suosituksi juuri osamaksuvaihtoehdon vuoksi. Nykyisinkin Hobby Hallista voi tilata kätevästi osamaksulla. Hobby Hallilla on uusi Kuukausiraha-maksutapa, jonka avulla asiakas voi maksaa tuotteen omassa tahdissa pois. Maksuaikaa on jopa 48 kuukautta ja tähän osamaksuun kerätään kaikki Hobby Hallista asiakkaan ostamat tuotteet. Kuukausirahassa ei ole tilinavausmaksua. Hobby Hallilla on myös toinen kätevä osamaksuvaihtoehto. Lasku-niminen tuote on turvallinen maksutapa, jossa kaikki asiakkaan kuukauden aikana ostamat tuotteet kerätään yhdelle laskulle. Siihen saa korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää. Kun asiakas saa laskun, hän voi itse päättää, maksaako sen erissä pois vai kokonaan.

Hobby Hallissa voi maksaa myös verkkomaksulla, jolloin koko tilauksen summa veloitetaan omasta verkkopankista. Voit myös valita pankki- tai luottokorttimaksun, Hobby Halliin käyvät kaikki yleisimmät luotto- ja pankkikortit.

Hobby Hallin toimituskulut ovat yleensä 6,90 euroa. Toimituskuluihin vaikuttaa kuitenkin koko tilauksen yhteispaino ja koko. Kun olet kerännyt tilauksesi ostoskoriin, näet paljonko toimitus tulee maksamaan eri toimitustavoilla ja voit valita niistä mieluisimman.

Voit myös liittyä kanta-asiakkaaksi Hobby Halliin. Kanta-asiakkuus ei maksa mitään, sinun täytyy vain täyttää jäsenhakemus ja olla 18-vuotta täyttänyt. Jos sinun jäsenhakemuksesi hyväksytään, saat myös Hobby Halliin oman asiakastilin ja pääset nauttimaan kanta-asiakkaille suunnatuista alennuksista ja kampanjoista.

Kaikki edullisesti kotiin

Hobby Hall on monien perheiden suosikkiostospaikka, sillä sieltä voi kätevästi tilata tuotteet koko perheen tarpeisiin. Vaatepuolella on valikoimaa niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Huonekalut voi myös kätevästi tilata Hobby Hallin kautta kuten kodin elektroniikan. Esimerkiksi televisiot ja tietokoneet voi tilata laskulla tai osamaksulla. Hobby Hallissa on myös paljon mielenkiintoista kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Myös  pihaan ja puutarhaan saa kaikkea kasvihuoneista kylpytynnyreihin ja uima-altaista grilleihin. Tuotemerkit ovat Hobby Hallin valikoimissa tunnettuja ja laadukkaita. Hobby Hallilla on myös toimiva huolto ja takuu, joten jos tilaamassasi tuotteessa ilmenee jotain vikaa, voit viedä sen Hobby Hallille huoltoon. Tuotteet voi myös totta kai palauttaa verkkokauppalainsäädännön mukaan. Hinnat Hobby Hallilla on kohdillaan, joten se kannattaa ehdottomasti katsastaa, jos on suunnitelmissa uudistaa mitä tahansa kotiin ja sisustukseen liittyvää.

Hobby Hall alennuskoodin avulla säästät rahaa jo ennestään edullisista Hobby Hallin hinnoista. Klikkaa linkkiä ja katso uusin Hobby Hall alennuskoodi Cupoconceptin sivuilta. Cupoconceptin nettisivuille Cupoconcept.fi on kerätty laaja valikoima hyviä alennuskoodia, joilla saat lisäalennusta verkkokaupoista. Käy katsomassa, onko mukana oma suosikkikauppasi.